Schuitema Decoforma

Schuitema: terug van nooit weggeweest

Na het stoppen met de meubelfabriek Schuitema Furniture in 2013 bleef er vraag vanuit de markt naar deze exclusieve Art-Deco/Jugendstil meubelen met deze merknamen. Inmiddels is de productie hervat en de eerste nieuwe meubelen staan bij ons in de showroom. Verheugd zijn wij dat wij ook dealer zijn van deze kwaliteits-meubelen. De grote vraag naar deze meubelen getuigt van een trouw publiek dat de kwaliteit van de art-deco- en jugendstilstijl blijft waarderen. Tijdloos, elegant en gecombineerd met een vleugje klassiek. Altijd passend en met een perfect zitcomfort. Kortom: Decoforma, Art-Nouveau en Arts & Crafts zijn terug van nooit weggeweest!

Schuitema Decoforma

Decoforma, het spraakmakende art deco meubel programma geheel in Art-deco stijl. De Decoforma collectie is geïnspireerd op het gevoel van markante en tijdloze stijlperiodes uit een rijk verleden. Zo ontlenen de ontwerpers (Design by Frits Schuitema) van de Schuitema meubelen veel inspiratie aan de designklassiekers van grootheden als Charles Rennie Mackintosh en Frank Lloyd Wright.

De typische Art Deco kleuren rood, zwart en zilver worden samen met de kenmerkende houtsoorten rosewood en ebbenhout gecombineerd tot een ongekende Art Deco stijl. De meubelen worden grotendeels nog met de hand gemaakt. De Decoforma collectie kenmerkt zich door superieur materiaalgebruik, een hoog afwerkingsniveau, comfort en klasse. Mede daardoor onderscheidt de Decoforma collectie van Schuitema zich tot het neusje van de zalm onder de Art-Deco/Art Nouveau meubelen.

Kom naar onze showroom en bekijk de modellen.

Of download hier onze brochure.

schuitema
 

Bank Baldwin

Bank Lawrence

Armstoel Susan

Eetkamertafel Miles rond

Bar Table Allen

Fauteuil Rennie

Fauteuil Charles

Fauteuil Frank

Fauteuil Frank

Salontafel Henry

Hocker Duncan