service

Bij Bulsink Interieurs hebben we service hoog in het vaandel staan. We zetten iedere dag weer alles op alles om een bezoek aan onze showroom meer dan de moeite waard te maken.

Wij maken ons sterk voor de volgende 5 zekerheden:

1. Professioneel interieuradvies (aan huis)

Het is lastig iets te vinden als u niet precies weet wat u zoekt. Gelukkig hebben we professionele vakmensen voor u klaarstaan om u te adviseren en inspireren. Desgewenst komen we zelfs gewoon even bij u thuis om te kijken naar de mogelijkheden en zoeken we oplossingen voor de onmogelijkheden. Informeer er eens naar.

 

2. Eigen stoffeerders, bezorgers & monteurs

Om zeker te zijn van goede service van A tot Z, werken we uitsluitend met eigen stoffeerders, bezorgers en monteurs. U heeft gewoon één aanspreekpunt en de rest regelen wij intern, via korte lijnen. Zo kunnen we flexibel plannen.

 

3. Meubelen op maat

Is de tafel in onze showroom eigenlijk iets te groot voor uw woonkamer? Of past het uitgezochte kastje niet helemaal onder de antieke spiegel? Geen probleem. Bij Bulsink Meubelen laten we graag meubelen voor u op maat maken. Dan weet u zeker dat het totaalplaatje klopt en wij dat u 100% tevreden bent met uw aankoop.

 

4. Eerlijke levertijden, bezorging wanneer het ú uitkomt

Wij houden er niet van om dingen te beloven die we niet waar kunnen maken. Daarom ontvangt u van ons altijd eerlijke levertijden, waar u op mag rekenen. Mocht er onverhoopt tóch vertraging optreden, dan zullen we dat direct melden en met u overleggen. Dankzij voldoende opslagcapaciteit en eigen chauffeurs met wagenpark bezorgen we bovendien wanneer het ú het beste uitkomt.

 

5. CBW-erkend, dus veilig kopen

Wij zijn een CBW-erkend bedrijf. Dat vormt voor u een extra verzekering bij uw aankoop. Als CBW-erkende winkel bieden wij meer zekerheid dan andere woonwinkels, want we hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. We bieden een extra productgarantie. En mochten we onverhoopt samen niet uit een klacht komen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.