« Terug

LEKKER ZITTEN OF RELAXEN?

De bank is vaak het middelpunt van de ruimte, en zeker van het zitgedeelte. We geven tegenwoordig gerust toe dat we graag liggen of ‘hangen’: de bank is daardoor nog veel meer een relaxmeubel geworden ten opzichte van voorgaande jaren. Hoekbank Pablo heeft dat comfort in zich!

Het hoekgedeelte geeft mogelijkheid om helemaal uitgestrekt te gaan liggen, en vind je het prettig om juist wat rechtop te zitten -om bijvoorbeeld te lezen- dan geeft de neksteun extra comfort. Doordat het ‘lig-gedeelte’ geen armleuning heeft, oogt de bank tóch luchtig in de ruimte. Dit komt ook doordat de bank op een hogere poot is geplaatst. Op deze manier kan deze bank ook in kleinere ruimtes prima tot zijn recht komen!

In verschillende soorten stijlen zal deze bank zich fijn voelen: het heldere design past perfect in een modern interieur, maar voelt zich ook goed in een stoer landelijke sfeer! Pas de stof aan op de stijl: een stoere linnenstructuur matcht heel fijn met een landelijke sfeer, en een mooie wol met weinig weefselstructuur is geweldig in een strak en minimalistische uitstraling.

Bij deze bank Pablo mag je zelf je eigen bank of hoekopstelling samenstellen. Je kunt kiezen uit stof of leder, 4 verschillende armleuningen, 2 verschillende zitcomfort, verschillende stiknaden, meerdere pootmogelijkheden en de mogelijkheid tot een relaxsysteem. Laat je in onze showroom voorlichten naar de mogelijkheden. Wij infomeren je graag!